Garantivillkor

Garanti för Puralumi's SteamHair

Puralumi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter, inklusive vår banbrytande ång- och infraröda plattång, SteamHair. För att säkerställa din fulla tillfredsställelse och förtroende för vår produkt, tillhandahåller vi följande garantivillkor:

Garantiperiod:
SteamHair levereras med en garanti som täcker eventuella tillverkningsfel och defekter under en period av 12 månader från inköpsdatumet.

Vad som täcks av garantin:
Under garantiperioden täcker garantin eventuella fel i material eller utförande som påverkar produkten. Detta inkluderar problem med ångfunktionen, plattornas prestanda, eller andra defekter som inte är resultatet av felaktig användning eller skador som uppstått på grund av obehöriga reparationer eller manipulationer.

Hur du aktiverar garantin:
För att aktivera garantin vänligen behåll ditt kvitto eller bekräftelse på köpet. Vid eventuella problem inom garantiperioden, vänligen kontakta vår kundtjänst och ha ditt inköpsbevis tillgängligt för snabb och effektiv hjälp.

Begränsningar och undantag:
Vänligen notera att garantin inte täcker skador som orsakats av användning av vanligt vatten istället för destillerat vatten i ångfunktionen. Användning av vanligt vatten kan leda till mineraluppbyggnad och skador på produkten, vilket ogiltigförklarar garantin.

Vad som inte täcks av garantin:
Garantin täcker inte skador som orsakats av olyckor, felaktig användning, modifieringar eller reparationer utförda av andra än auktoriserade reparatörer.

Puralumi strävar efter att erbjuda premiumprodukter och enastående kundservice. Vi är här för att säkerställa att din upplevelse med vår SteamHair-plattång är både problemfri och tillfredsställande.